Gratis website scan

Gratis Website Check: Ontvang Cruciale Inzichten voor Optimale Zoekmachine Ranking en Vindbaarheid!

Ontvang essentiële inzichten om je zoekmachine ranking te optimaliseren en je vindbaarheid te verbeteren. Ontdek unieke strategieën voor een concurrentievoordeel, geheel gratis!

Gratis website scan indienen
Wil je een vrijblijvende website check ontvangen? We sturen je informatie over elk cruciaal onderdeel dat jouw website en google ranking in zoekmachines kan beïnvloeden met relevante aanbevelingen en oplossingen.
7+
Jaren

Bewezen prestaties

98
%

Klanttevredenheid

1500
Projecten

Succesvol afgerond

Hoe gaan wij te werk?

Analyse, feedback, optimalisatie
Ontvang een grondige analyse, waardevolle feedback, en optimalisatievoorstellen voor jouw website.

Responsive design
Zodra we jouw aanvraag ontvangen, starten we met een gedetailleerde controle van de desktopversie. We richten ons op essentiële aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, URL-structuur, niet-functionerende hyperlinks, en mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie. Naast deze initiële scan brengen we ook andere mogelijke verbeteringen in kaart, zoals de algehele uitstraling en inhoud van de website.

SEO Check & Websitenelheid
Na de basiscontrole evalueren we het responsive design van jouw website. Dit omvat een beoordeling van de gebruiksvriendelijkheid op mobiele telefoons en tablets, aangezien steeds meer zoekopdrachten via deze apparaten plaatsvinden. Een soepele werking op alle apparaten is cruciaal voor een optimale online ervaring.

Verder voeren we een grondige SEO-check en websitesnelheidsanalyse uit. Een trage website is een van de grootste ergernissen online, en we onderzoeken zorgvuldig mogelijke oorzaken zoals onjuiste afbeeldingsformaten. Daarnaast testen we de zoekmachinevriendelijkheid en meten we de snelheid van jouw website uitgebreid. We presenteren al deze bevindingen in een uitgebreid rapport, inclusief suggesties voor optimalisatie.

De volgende punten kun je dus in het verslag verwachten:

  1. Gebruiksvriendelijkheid
  2. Zoekmachinevriendelijkheid/SEO
  3. Responsive design
  4. Websitesnelheid
  5. URL-structuur
  6. Design

Bovendien geven we inzicht in de kosten van optimalisatiewerkzaamheden, zodat je zelf kunt bepalen welke onderdelen je wilt laten aanpassen. Ontvang een gedetailleerd overzicht van mogelijke verbeteringen en neem de controle over de optimalisatie van jouw website.